SARAS AFTERNOON TEA I GÖTEBORG

Saras Afternoon Tea är ett unikt och exklusivt koncept på Linneplatsen 1 i Göteborg - här får mat, miljö och människor stå i fokus.

Det är oerhört glädjande att höra och se hur mina fantastiska gäster umgås, byter tankar och idéer medan de njuter av olika högklassiga små läckra rätter i en avslappnad och vacker miljö. Ofta bokar några väninnor upp sig på en träff.

I början av varje säsong (dec/jan och augusti) släpper jag nya tider. För att först få reda på nya tider så anmäler du dig till mitt nyhetsbrev eller går med i min Facebook-grupp. Är du intresserad av att boka afternoon tea hos mig. Skriv matpreferenser och när du är intresserad av att komma.

OBS! De bokas snabbt upp efter att jag släpper nya tider och jag har under de nästan sju år jag hållit i konceptet enbart låtit det spridas från mun till mun. Om ni är flexibla med tiderna är det större sannolikhet att det finns tider.
Facebook-gruppen
Kontakta mig om afternoon tea
Många tack Sara för en oförglömlig kväll hos dig igår kväll. Så många goda smaker och så vackert alltihop från dukning till uppläggning och finfin service av dig och din väninna. En Afternoon tea-kväll jag och mina vänner kommer att minnas och njuta av väldigt länge...
- Margareta, 2021
Stort tack för fantastiskt härlig kväll hos dig i torsdag. ALLTID lika gott! Och denna kväll… vilka härliga möten med gamla och nya vänner.
- Cecilia , 2021
Så mycket gott och ett mycket trevligt bemötande, en mysig kväll!
- Maritha, 2021