Generositet
Den svaga novembersolen tittar blygsamt fram, lite då och då! ☀️ Det blåser friskt men det är fortfarande milt för att vara vinter! Ingenting är sig likt i år! 😉 Dagens ord är GENEROSITET! ❤️ Kärleken är som en vacker och mångfacetterad fågel som omfattar oss ALLA runt sina långa vingar! Kärleken är vårt största glädje men också vårt livs största sorg. Den är livet! l'amour c'est la vie!❤️ Jag har alltid trott på givande och tagande i mitt liv fast jag tycker mycket mer om att GE än TA! Att ge och vara generös värmer mitt hjärta på en mycket djupare plan. Att vara generös är som att öppna sitt hjärta och sina sinnen för andra människor utan att förvänta sig något för sin egen vinning! Den ska vara naturlig och äkta! Som Ni redan vet håller jag på med att skriva min första kokbok. Dagligen bakar jag och testar nya recept som ska vara i kokboken. Grannarna får smaka på mina bakverk ett par ggr i veckan något som uppskattas oerhört mycket både från min sida och även deras. De flesta har också smakat på mina maträtter under årens lopp. Jag får värdefulla feed back men också mycket kärlek i olika former. Idag fick jag världens vackraste tulpanbukett av grannarna som bor på 3 våningen! 🌷🌷🌷🌷❤️❤️❤️❤️ Vad kan man säga? What comes around, goes around! Karma är det rätta ordet enligt mig. Det vi ger ut, får vi tillbaka! Kärlek föder kärlek och hat föder hat! ❤️ Var rädd om er och varandra! ❤️🥰😘

Senaste inläggen

Ugnsrostad Pumpa med Nötter
UGNSROSTAD POTIMARRON som kan ätas både som tillbehör men också som en hälsosam vegetarisk rätt.
Panerad Torskrygg med Parmesan och Hasselnötter
| HuvudrätterRecept |
En otrolig smakrik rätt som jag kompletterade med färsk pasta blandad med riven parmesanost! Riktigt mumsigt!
Basilikakräm
Basilikakräm som kan användas på många sätt, ex till pastasallad.
Betor med Blåmögelost och Valnötter
Jag tycker om att skapa lätta rätter för lata dagar och här kommer en riktig favorit. Betor är både
Rustik Jordgubbspaj
Bjuder på receptet på min RUSTIKA JORDGUBBSPAJ . Ni som känner och följer mig vet att jag tycker mycket
Tarte Tatin Express
En somrig bärkaka. TARTE TATIN EXPRESS á la Sara. Alltså en upp och nervänd fransk bärkaka! Många tror att Tarte Tatin endast görs med äpple eller päron.
Kycklingbröstfilé På Tomatvinägrettbädd
Matig och fräscht recept på kycklingbröstfilé på en vinägrettbädd av tomater.
Aprikospaj med Mandelmassa och Honung
fter några dagar av alla goda midsommarrätter blev jag jättesugen på en av säsongen goaste sommarfrukter, nämligen APRIKOS! Sagt
Piémontaise Potatissallad
Idag ska jag bjuda på en enkel och otroligt god potatissallad som passar både till grill men även på midsommar!
Roquefortfyllda aprikoser
Nu är det säsong för saftiga aprikoser! Då får man passa på och använda dem både i ljuvliga bakverk, fräscha sallader och smakrika aperitifer till bubbel! Här kommer ett av mina favoriter till bubbel!
Sallad med Tomater och Jordgubbar
Har du tänkt på att du kan byta ut jordgubbar mot tomat i många rätter och vice versa?
Syrenmarmelad
Idag bjuder jag på en rätt så ovanlig marmelad nämligen SYRÉNMARMELAD ! 😋😋Det är SYRÉNTID nu och det gäller
Vattenmelonsallad med mozzarella
Ett busenkelt, superfräscht, vackert och svalkande sommarrecept som faller alla i smaken! Passar perfekt på picknick, som grilltillbehör eller bara som den är! I detta recept har jag valt en kärnfri mindre vattenmelonsort.