Chocolate Chip Cookies
Antal
15
styckenFörberedelse
1
hour10
minutesTillagning
10
minutesDessa choklad cookies ska vara knapriga runt kanterna och lite mjuka i mitten!
Ingredienser
150 g smör, rumstempererat
150 g strösocker
1 st ägg
200 g vetemjöl special (ca 2 1/2 dl)
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
100 g chokladknappar (70 % kakaohalt)
Instruktioner
- Vispa ihop smör och socker till en vitt och krämig massa. Tillsätt ägg, mjöl, bakpulver, salt och till sist choklad knapparna. Rör ihop till en deg och forma den till en korvliknande form. Plasta in den med plastfolie och låt den vila ca 1 timme i frysen.
- Skär degen i rundlar, ca 8 mm tjocka. Lägg dem på en bakplåt täckt med bakplåtspapper.
- Grädda dem 8-10 minuter på 180 grader. Låt de svalna på galler.
Testade du detta receptet?
Tagga @saras_ekogott på Instagram och hashtagga med #sarasekogott
Lagade du det här receptet?
Like us on Facebook